Yeni Starları ile O Ses Türkiye Yeni Bölümü Canlı İzle

27 Ekim 2013 Pazar

           

.

Yeni Starları ile O Ses Türkiye Yeni Bölümü Canlı İzle

Yeni Sezon O Ses Türkiye yeni bölümü ile bu akşam Star Tv'de. Yeni Sezon O Ses Türkiye jüri üyelerinin renkliliği ile, yarışmaya katılan yarışmacıların çeşitliliği ile kendini izletmeye ve reyting birincisi olmaya devam ediyor. Yeni Sezon O Ses Türkiye 28 Ekim 2013 Pazartesi akşam Star TV'de full izle.

28 Ekim 2013 Yeni Sezon O Ses Türkiye yeni sezonunda yeni jüri üyeleriyle ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Bu sezon katılan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş yavaş yavaş ısınmaya başladılar. Yeni Sezon O Ses Türkiye bu akşam Star TV'de.Yeni Sezon O Ses Türkiye yeni bölümleri yeni yarışmacıları ile büyülemeye devam ediyor. Türkiye'nin gizli kalmış seslerini ortaya çıkaranYeni Sezon O Ses Türkiye yarışmasına iki yeni jüri üyesi katıldı.

Türkiye'nin yeni jüri üyeleri acemi hareketleri ile yeni yeni ısınan başarılı Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile oturaklı sakin davranışları ile ayrı bir renk katan Ebru Gündeş. Neşeli ve sempatik hareketleri ve güzelliği ile Hadise ve bakışları ile yarışmacıları etkilemeye çalışan esprileri ile herkesi güldüren başarılı şarkıcı Murat BozYeni Sezon O Ses Türkiye'yi izletmeye devam ediyorlar.Yeni Sezon O Ses Türkiye yeni bölümü 11. bölümü bu akşam Star TV canlı izle saat 20.00 de

O Ses Türkiye Fragmanları İzle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder