O ses Türkiye Esra Parhan Vur Gitsin Beni Şarkısı İzle

27 Ekim 2013 Pazar

           

.

O ses Türkiye Esra Parhan Vur Gitsin Beni Şarkısı İzle

O Ses türkiye yarışmasında gece damga vuran Esra Parhan Vur gitsin şarkısıyla büyük beğeni kazandı. Esra Parhan Vur Gitsin beni şarkısı O ses Türkiye şarkı yarışması performansı online habergazete.com sitemize

O ses türkiye şarkı yarışması tüm hızıyla devam ediyor. O ses türkiye  şarkı yarışması star tv ekranlarından yayınlanmakta ve beğeni ile izlenmektedir. O ses türkiye yarışması tüm sahne ve performansları habergazete.com sitemizden izleyebilirsiniz.

O ses türkiye yarışması 21 ekim 2013 günü geceye damga vuranlardan biriside Yarışmaya Adana dan katılan adanalı Esra parhan adlı bayan yarışmacı oldu. Esra İbrahim Tatlıses in vur gitsin beni adlı arabesk şarkısını söyled. Esra parhan söylediği şarkı ile jüriyi ve seyircileri oldukça etkiledi.

Jüri üyeleri Murat Boz Hadise Ebru Gündeş ve Gökhan dönmemeyi düşünürlerken  Esra parhan ın son anda güçlü sesini bastırmasıyla tüm jüri üyeleri döndü ve kendisine hayran kaldılar. Esra parhan kendisi için dönen jüri üyelerine teşekkür ederek Ebru Gündeşin takımına gitmeyi tercih etti.

O ses Türkiye Esra Parhan Düello İzle


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder