O Ses Türkiye Canlı İzle 28 Ekim 2013 Star Tv

27 Ekim 2013 Pazar

           

.

Yepyeni Bölümü O Ses Türkiye Canlı İzle 28 Ekim 2013 Star Tv

Geceye her hafta olduğu gibi mükemmel seslere yer veren ve onları görmeden dinleyen yıldız isimlerden oluşan şahane jürileri ile bu hafta hangi yarışmacılar için dönecekler? O Ses türkiyede fazlası ile ses getiren bomba gibi bir jüri...

Yeni sezonunda O Ses Türkiye’de efsane jürileri birbirleri ile kıyasıya yarışmaktan öte farklı yorumlarıyla izleyenleri kırıp geçiriyor. Özellikle Ebru Gündeş’in ciddi ve otoriter yorumlarının yanında, Fiziği ile Hadise’nin sempatik tavırları yarışmacıları fazlası ile etkilediği görülmekte. Diğer yanda ise Gökhan Özoğuz’un oturaklı halleri ve inanılmaz çıkışları ile sevenleriniden büyük alkışı herzaman fazlası ile hakkediyor. Ya Murat Boz’a ne demeli genç kızların haryran olduğu fakat munzırlıkları ile ekranda eğlenceli anları fazlası ile bizlere yaşatıyor.

28 Ekim 2013 Pazartesi Kahkaha tufanı yaşanacak Jüri üyeleri ile Türkiye’nin en güzel sesini dinlemek ve izlemek için bu hafta da eğlenceli bir yarışın içine sende olmak istiyorsan o ses türkiye son bölümü kaçırma üzülürsünüz diyoruz.

Yeni Starları ile O Ses Türkiye Canlı İzle



Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder