Türk Sanat Müziği O Ses Türkiyede İngilizce Okundu

28 Ekim 2013 Pazartesi

           

.

Türk Sanat Müziği O Ses Türkiyede İngilizce Okundu

Yeni Sezon O Ses Türkiye yarışmasında her hafta farklı sesler ve değişik yarışmacılar ile hepsi birbirinde farklı jüri üyesi ile kendini izletmeye devam ediyor. Hakan Er, Yeni Sezon O Ses Türkiye yarışmasında bu hafta seslendirdiği "İçin İçin Yanıyor" performansı ile izleyenleri etkiledi.

Yeni Sezon Yeni Sezon O Ses Türkiye yeni sezonunda yeni jüri üyeleriyle ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Bu sezon katılan Athena Gökhan ile Ebru Gündeş yavaş yavaş ısınmaya başladılar. Yeni Sezon O Ses Türkiye bu akşam Star TV'de. Yeni Sezon O Ses Türkiye yeni bölümleri yeni yarışmacıları ile büyülemeye devam ediyor. Türkiye'nin gizli kalmış seslerini ortaya çıkaran Yeni Sezon O Ses Türkiye yarışmasına iki yeni jüri üyesi katıldı. Yeni Sezon O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyeleri acemi hareketleri ile yeni yeni ısınan başarılı AthenaGökhan ile oturaklı sakin davranışları ile ayrı bir renk katan Ebru Gündeş. Neşeli ve sempatik hareketleri ve güzelliği ile Hadise ve bakışları ile yarışmacıları etkilemeye çalışan, yaptığı muzırlıkları ile esprileri ile herkesi güldüren başarılı şarkıcı Murat Boz, Yeni Sezon O Ses Türkiye'yi izletmeye devam ediyorlar.




Yeni Sezon O Ses Türkiye yarışmasına İstanbul'dan katılan Hakan Er seslendirdiği "İçin İçin Yanıyor" şarkısıyla iki jüri kendisi için döndürmeyi başardı. Hakan Er aslen Manisalı ve İngilizce öğretmeni. Müziğe başlamasına vesile olarak büyükannesinin hafız olmasını ve sürekli kendilerine ilahi okumalarından etkilendiği söyleyen Hakan Er, bir gün Türk Sanat Müziğini İngilizce söylemek istiyor. Hakan Er bu projesini bir nevi Yeni Sezon O Ses Türkiye yarışmasında ufak da olsa seslendirerek gerçekleştirmiş oldu ve bu ufak da olsa söylediği ingilizce Türk Sanat Müziği şarkısıyla beğeni topladı. Murat Boz da bundan etkilenerek Dönülmez Akşamın Ufkundayım şarkısını İngilizce olarak söylemesi seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Hakan Er babasının söylediği bir cümle ile herkesi güldürdü "İngilizceyi ana lisanı gibi konuşup da Hamamizade İsmail Dede Efendi okuyan ve dinleyen başka bir müzelik yoktur".Hakan Er "İçin İçin Yanıyor" şarkısı ile kendisine dönen Hadise ve Athena Gökhan'dan Hadise'yi seçti.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder