O Ses Türkiye'de Hadise Seyircilerle Pişti Oldu

28 Ekim 2013 Pazartesi

           

.

O Ses Türkiye'de Hadise Seyircilerle Pişti Oldu

Yeni ses muhteşem yorumu ile Hazal Sırman adlı yarışmacının şarkısıyla kendinden geçen Hadise çocuklar gibi zıplayarak dans etti. İkinci kere aynı şarkıyı dinlediği sırada seyirciler ile bir anda pişti oldu.

Yeni sezonu ile Star TV'nin sevilen yarışması Yeni Bölümü O SesTürkiye'de neşeli anlar yaşandı. Şarkıcı Hadise öyle bir kendinden geçti ki seyirciler pisti bastı, Murat Boz ve Hadise'ye sarılarak dans ettiler.

Yarışmaya katılan lise son sınıf öğrencisi Hazal Sırman isimli 18 yaşındaki yarışmacı Yeni Bölüm O Ses Türkiye'de önce Hadise'yi sonra tüm salonu kendinden geçirdi. Hadise, Hazal Sırman'ın şarkısı çok beğenerek geri döndü ve Hazal'ı kendi takımına aldı. Hadise Hazal Sırman'ın pistte yanına giderek önce sarıldı sonra birlikte düet yaptılar. Şarkıdan etkilenen Hadise çocuklar gibi zıplayarak şarkıya eşik etti.




Murat Boz da ayağa kalkarak tempo tuttu. Salondan da beğeni alan Hazal Sırman Hadise'nin özel isteği üzerine şarkısını yeniden seslendirdi. Bu sırada ayağa kalkarak dans eden Murat Boz ve Hadise'nin bulunduğu pisti seyirciler bastı.

Seyirciler o ses türkiye jüri üyeleriyle birlikte dans etti ve onlara sarılarak şarkıya eşlik ettiler.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder