Yeni Sezon O Ses Türkiye İzmir Elemeleri Ne Zaman Başliyor

15 Temmuz 2013 Pazartesi

           

.

Son sezon reyting rekorları ile izlenen Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri koltuğunda yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasına yeni jürisi olarak 3. sezonunda ünlü ses Ebru Gündeş ile bomba gibi geliyor.

izmir
o ses türkiye seçmeleri izmir
Survivor 2013 Panama finalinden sonra Acun Medya bu kez O Ses Türkiye 2013 yarışması ile Star Tv kanalında sevenleri ile kısa bir ayrılığın ardından buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yenilenmiş muhteşem ekibi ile izleyenleri için şimdiden düğmeye bastılar.

Yeni Sezon O Ses Türkiye seçmeleri için sesine inanan yüzlerce yarışmacı seçmelere katılabilmek sesini göstermek adına o ses türkiye kayıtlarını nettenyapmaktadır. Şimdi O Ses Türkiye 2013 İzmir'deki seçmeler için sizlerde kayıt yaptırın orada sizde yerinizi ayırtın.

O Ses Türkiye izmir seçmeleri ne zaman ve nerede yapılacak hepsi detaylı olarak buradan takip edebilirsiniz. O ses Türkiye 3. sezonu İzmir seçmelerinde olmak sesim çok güzel mutlaka dinletmeliyim diyorsanız seni O Ses Türkiye 2013 ses yarışması elemeler başladı.

2013 O Ses Türkiye İzmir elemeleri tarihi, seçmelerin yapılacağı mekan, için bizleri takip edin. O Ses Türkiye İzmir seçmeleri ne zaman, o ses türkiye elemeleri İzmir’da nerede, O Ses Türkiye seçmeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye Yeni Sezon Ses Yarışması Elemeleri İçin Açıklanan Şehirler ve Yerleri.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder