O Ses Türkiye Yarismasi Adana Seçmeleri Ne Zaman Başliyor

15 Temmuz 2013 Pazartesi

           

.

Reyting rekorları ile izlenen Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri üyeleri olarak yer aldığu O Ses Türkiye 2013 yarışması jüri üyesi olarak yeni sezonda Ebru Gündeş ile bombayı patlatıyor.

adana
o ses türkiye adana seçmeleri
Survivor 2013 finalinden sonra Acun Medya şimdi O Ses Türkiye yarışması ile Star Tv ekranlarında sevenleri ile uzun bir aradan sonra tekrar buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yenilenmiş muhteşem ekibi ile izleyenleri için şimdiden start aldı.

Yeni Sezon O Ses Türkiye seçmeleri için sesine inanan binlerce katılımcı seçmelere katılabilmek sesini göstermek adına o ses türkiye başvurularını nettenyaptılar. Şimdi O Ses Türkiye 2013 Adanadaki seçmeler için sende hemen kayıt yaptırın. seçmelerde sizlerde yerinizi alın.

Adana O Ses Türkiye elemeleri ne zaman ve nerede yapılacak tümü detaylı olarak buradan takip edebilirsiniz. O ses Türkiye Yeni sezonu Adana seçmelerinde yerinizi almak sesim çok güzel mutlaka dinlenmeli sesimle iddaalıyım diyorsan sizleri O Ses Türkiye 2013 elemeler başladı.

2013 O Ses Türkiye Adana seçmeleri tarihi, eleme yapılacak mekan, için bizleri takip edin. O Ses Türkiye Adana elemeleri ne zaman, o ses türkiye elemeleri Adana’da nerede, O Ses Türkiye elemeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye 3. Sezon Ses Yarışması Seçmeleri İçin Açıklanan İller ve Mekanları.

Benzer Konular

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne zaman elemeler başvuru formunu tamamlayıp aday numaramı aldım fakat elemeler ne zaman ve nerede oldugunu bilmiyorum ADANA'da oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim ...


Halil ÖZCAN

Adsız dedi ki...

adana elemeleri nezaman kaçırmak istemiyorum .aday num. aldım bilgi verirseniz iyi olur

Yorum Gönder