2013 O Ses Türkiye Yarismasi İzmir Elemeleri Hangi Gün

15 Temmuz 2013 Pazartesi

           

.

Bir önceki 2. sezonu büyük ilgi ile izlenen Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri koltuğunda yer aldığı O Ses Türkiye 2013 yarışmasına yeni jürisi olarak yeni sezonunda Ebru Gündeş ile bomba gibi geliyor.

izmir seçmeleri
o ses türkiye izmir seçmeleri
Survivor 2013 finalinden sonra Acun Medya şimdi O Ses Türkiye yarışması ile Star Tv kanalında sevenleri ile kısa bir ayrılığın ardından buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yenilenmiş mükemmel ekibi ile izleyicileri için şimdiden düğmeye bastılar.

2013 O Ses Türkiye seçmeleri için sesine güvenen binlerce yarışmacı seçmelere katılabilmek sesini göstermek için o ses türkiye başvurularını internetyapmaktadır. Şimdi O Ses Türkiye İzmir seçmeleri için sizlerde kayıt yaptırın orada sizlerde yerinizi alın.

İzmir O Ses Türkiye 2013 seçmeleri tarihi ve nerede olacak tümü detaylı olarak siteden takip edebilirsiniz. O ses Türkiye Yeni sezonu İzmir seçmelerinde yerinizi almak sesim çok güzel mutlaka dinlenmeli diyorsanız sizleri O Ses Türkiye 2013 elemeler başladı.

2013 O Ses Türkiye İzmir seçmeleri tarihi, seçmelerin yapılacağı mekan, için bizleri takip edin. O Ses Türkiye İzmir seçmeleri ne zaman, o ses türkiye seçmeleri İzmir’da nerede, O Ses Türkiye elemeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye Yeni Sezon Ses Yarışması Elemeleri İçin Açıklanan Şehirler ve Mekanları.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder