O Ses Türkiye Yeni Bölümü Canli İzle 29 Eylül 2014

27 Eylül 2014 Cumartesi

           

.

O Ses Türkiye Canlı İzle
Yeni sezonda yine seyirciyle buluşacak olan O Ses Türkiye Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlarda olacak. O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon bölümlerinde jüri koltuğunda oldukça hareketli görünüyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye yarışması güldürmeye ve eğlendirmeye devam ediyor. 2014 O Ses Türkiye jürisi kanalı günü!

Türkiye'nin en başarılı yapımcılarından Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yarışması yeni sezonda da ekranlarda fırtına gibi esecek.

Birbirinden renkli yarışmacıları ve jüri üyeleriyle ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye yarışması bu hafta başlıyor. O Ses Türkiye yarışmasına yeni jüri üyeleri katıldı.

Hadise en kıdemli jüri üyesi olarak yine O Ses Türkiye yarışmasında yer alırken, Ebru Gündeş ve Athena Gökhan ikinci sezonuyla jüri koltuğunda olacak. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur ise tek butonu yönetecek.

Jüri üyeleri O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda da yarışmacıları ikna etmek için büyük bir çaba sarfedecek. Komik anların yaşandığı O Ses Türkiye yarışması yine renkli anlara sahne olacak.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder