O Ses Türkiye Heyecani TV8'de Başlıyor Ne Zaman Mi?

27 Eylül 2014 Cumartesi

           

.

O Ses Türkiye İzle
Yeni sezonunda Jüri üyeleri değişen 'O Ses Türkiye' yeni kanalı TV8′de 29 Eylül Pazartesi akşamı 20.00′de başlıyor.

YENİ JÜRİ ÜYELERİ

O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyeliklerini ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise ve Ebru Gündeş yapacak. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak.  O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8′de 29 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak.

O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye Star TV'de mi yoksa TV8'de mi? O Ses Türkiye'nin yayın tarihi ne zaman? O Ses Türkiye jürisi kimlerden oluşacak? Jüride Mazhar Alanson, Ebru Gündeş, Athena Gökhan var mı? O Ses Türkiye hangi kanalda?

Murat Boz jüriden ayrıldı mı? O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye hangi kanalda? O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye Star TV'de mi yoksa TV8'de mi? O Ses Türkiye'nin yayın tarihi ne zaman? O Ses Türkiye jürisi kimlerden oluşacak? Jüride Mazhar Alanson, Ebru Gündeş, Athena Gökhan var mı?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye için heyecan dorukta. Birbirinden güzel sesler ve bomba etkisi yaratacak jüri üyeleriyle yeni bölümler çok ses getirecek. Yenilenen jürisi ve yeni yarışmacılarıyla çok yakında TV8 ekranında. En güzel seslerin kıyasıya rekabet ile yarıştığı tek yarışma çok yakında seyircisiyle buluşuyor. Kimler jüriyi etkileyecek ve döndürmeyi başaracak merak konusu.

Murat Boz ayrılırken, O Ses Türkiye’nin yeni jüri üyeleri ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise ve Ebru Gündeş. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak. O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8'de 29 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder