O Ses Türkiye'de Dev Eşleşme! Hasan Doğru Yasemin Demir Düellosu

8 Ocak 2014 Çarşamba

           

.

O Ses Türkiye 204 Dev Eşleşme! Hasan Doğru - Yasemin Demir ile eşleşti

O Ses Türkiye'de Dev Eşleşme! Hasan Doğru - Yasemin Demir ile eşleşti. O Ses Türkiye hayranları O Ses Türkiye son bölümü haberimizdeki O Ses Türkiye izleme linkinden izleyebilirler. O Ses Türkiye'de 6 Ocak akşamı çeyrek final elemeleri yapıldı. O Ses Türkiye çeyrek final elemelerine Gökhan'ın takımı damgasını vurdu.

O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı ve ilk kez bir jüri üyesinin 5 yarışmacısı yarı finale yükseldi. Göknan'ın takımından 5 yarışmacı O Ses Türkiye'de yarı finale yükseldi.  Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan, Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından O Ses Türkiye'de çeyrek final elemeleri yapıldı. İzlenme rekorları kıran yarışma programı O Ses Türkiye'de canlı yayın eşleştirmelerinden sonra geçen hafta çeyrek final eşleştirmeleri yapılmıştı. O Ses Türkiye bu akşam yayınlanan yeni bölümünde çeyrek final eşleştirmeleri nefesleri kesti. O Ses Türkiye çeyrek final karşılaşmaları sonucunda

Ebru Gündeş'in takımından Anıl Can, Hadise'nin takımından Tuğba Tufantepe, Murat Boz'un takımından Rıza Sarıtaş yarı finale kalırken Gökhan'ın takımında Yasemin Demir, Mert Demir, Hasan Doğru, Abdullah Civliz ve Ersin Yılmaz olmak üzere 5 yarışmacısı O Ses Türkiye yarı finale kaldı. O Ses Türkiye yarışması çeyrek final karşılaşmaları sonrasında yarı final için eşleşmeler başladı. O Ses Türkiye'de ilk önce yarı final eşleşmeleri sırası için kura çekimi yapıldı. O Ses Türkiye yarı final eşleşmeleri kura sırası Murat Boz, Ebru Gündeş, Hadise ve Gökhan olarak belirlendi. O Ses Türkiye yarı final eşleşmeleri kura sırasına göre Gökhan hiç seçim yapamadı ve O Ses Türkiye yarı finale kalan 5 yarışmacısından 3 tanesi diğer jüri üyelerinin yarışmacıları ile eşleşirken erken final denilecek bir eşleşme oldu: Hasan Doğru ve Yasemin Demir eşleşmesi. O Ses Türkiye yarı final karşılaşmaları önümüzdeki hafta yapılacak. O Ses Türkiye çeyrek final karşılaşmalarını aşağıda verilen linkten seyredebilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder