3 Direkşın Taklit - Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur İzle

11 Ocak 2014 Cumartesi

           

.

Yetenek Sizsiniz Türkiye bomba gibi bir bölümle geldi. Yetenek Sizsiniz 3 direkşın 2. turda sergiledikleri komedi oyunu ile yüzde 74 oy alarak bir üst tura geçmeyi hak kazandı.

Yetenek Sizsiniz 3 direkşın canlı performans izle. 3 direkşın yine kırdı geçirdi. Yetenek Sizsini yarışmasını 2. turuna damgasını vuran 3 arkadaşttan oluşan 3 direkşın oldu. Hafta içi ise büyük final öncesi o ses türkiye yarı final eşleşmeleri canlı izle.

3 DIREKŞİN'IN 2 TUR PERFORMANSI YÜKLENİYOR...

Yetenek Sizsiniz'e dün akşam katılan 3 kişilik grup 3 direkşın, geceye damga vuran isim oldu. 3 Dırekşın grubu Eser Yenenler'e yaptıkları  espiri ile kırdı geçirdi. 3 dırekşın grubu kırdı geçirdi. 3 dırekşın Yetenek Sizsiniz canlı performans video izle. 3 Dırekşın  kırdı geçirdi.

Dün akşam  ekranlara gelen reyting rekorları kıran yarışma Yetenek Sizsiniz'e katılan 3 dırekşın grubu sahneyi kırdı geçirdi. Hülya Avşar kashkahayı bastı. Yetenek Sizsiniz 3 dırekşın canlı performans izle. Ruh çağırma skeci yapan gençler kırdı geçirdi. Yetenek Sizsiniz izle.

3 Direkşın'dan Komedi Gösterisi

Dün akşam yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından üç kişiden oluşan "3 Direkşın" komedi grubu yaptıkları gösteri ile herkesi güldürmeyi başardılar. 3 Direkşın skecin başladığı ilk anlarda Eser Yenenler ile yaptıkları espri sonunda Eser Yenenler espri olsun diye butonu bastı. Sonra da kırmızı çarpı işaretini kapattıran Eser Yenenler, 3 Direkşın skece devam ederken bu sefer ciddi olarak bastı ama skecin sonunda "İlk defa butona bastığım halde evet diyorum dedi. 3 Direkşın grubu yavaş başladığı skeci artırarak skecin sonunda adeta kahkaha tufanı yaşattılar salonda. 3 Direkşın komedi gösterileri ile büyük beğeni topladıkları skecleri sonucunda 3 "Evet" oyu alarak bir üst tura geçmeyi başardılar.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder