O Ses Canlı İzle O Ses Türkiye Jürileri Tartıştı

30 Ekim 2013 Çarşamba

           

.

Son Bölümü O Ses Türkiye İzle 29 Ekim 2013 O Ses Türkiye Jürileri Birbirine Girdi

O Ses Türkiye yarışması büyük bir heyecanla devam ediyor.Yeni Bölüm O Ses Türkiye startlarını izle.O Ses Türkiye en son bölümde jüriler birbirine girdi.

Yeni Bölüm O Ses Türkiye yarışması büyük bir heyecanla devam ediyor.Yeni Bölüm O Ses Türkiye izle.O Ses Türkiye en son bölümde jüriler birbirine girdi.

"O Ses Türkiye"nin tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran yarışmacının sözlerinin bir kısmı duyulmayınca ortalık karıştı. Yarışmanın son bölümde sahne alan Su Erçulha, "Delikanlım" parçasını seslendirdi. Performansıyla tüm jüriyi döndürmeyi başaran yarışmacı, kararını belirtirken öyle bir cümle kurdu ki ortalık bir anda karıştı.

 Yeni Bölüm O Ses Türkiye'de Adana Fırtınası

Sevilen müzik yarışması Yeni Bölüm O Ses Türkiye 29 Ekim akşamı yayınlanan bölümüyle gündeme damgasını vurdu.

29 Ekim akşamı yayınlanan Yeni Bölüm O Ses Türkiye 'de sahne alan Adanalı yarışmacı Esra Parhan , sesi ve yorumuyla hem jüri üyelerini hemde ekran başındakileri büyüledi. Esra Parhan , sahnede İbrahim Tatlıses'in Vur gitsin beni adlı parçasını seslendirdi.

Jüri üyeleri Esra'nın son kısımda ortaya çıkan güçlü sesine daha fazla dayanamayan jüri üyeleri Murat Boz , Hadise , Ebru Gündeş ve Gökhan Esra'yı takımına alabilmek için çaba sarf etti. Sesiyle jüri üyelerini mest eden Esra Parhan , Ebru Gündeş'i tercih ederek takımdaki yerini aldı

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder