Ali Köse All Nigth Noll Pefrormansı Full İzle

1 Ekim 2013 Salı

           

.

Yeni Sezon 2013 O Ses Türkiye Star Tv O Ses Türkiye Canlı İzle O Ses Türkiye Performasyonları O Ses Türkiye Canlı Takip O ses Türkiye Hadise O Ses Türkiye Murat Boz O Ses Türkiye Ebru Gündeş O Ses Türkiye Gökhan O Ses Türkiye Jüri Üyeleri.

Türkiye'nin o sesi olmak için Londra'dan gelen ve Türkçe'yi konuşmakta zorlanan yarışmacı İngilizce bir şarkı ile performansını sergiledi.

Şarkı söymemeyi çok sevdiğini ifade eden O ses türkiye yarışmacı Ali Köse şarkısını bitir bitirmez 'Allah'ına Kurban Emmioğlu' diyerek haykırdı ve sonrasında yarışmacıyla arkadaşmış gibi konuşmaya başladı. Ve tabiki Acun Ilıca'lının müdahalesi geçikmedi.

GÜZEL SORU

Hadise'nin biryerlere geldiğinde nerede yaşacağını sorması üzerine Türkiye'yi istediğini söyledi. Ancak cevabının öncesinde soruyu güzel bulduğunu söyleyerek tebessümlere neden oldu.

SALDIRIYA UĞRADIM

Murat Boz, gözündeki izin Hadise ve Gökhan'ın yarışmacının kendi takımında olmak istemesinin ardından saldırısına uğradığını söyledi.

ACUN: BENİ SEÇ

Dört jüri üyesini birden döndüren yarışmacı istekleri arasında dünyayı gezmek olduğunu söyleyince Acun Ilıcalı, 'O zaman beni seç' dedi.

Yarışmacı Ali Köse, Hadise'nin takımında olmak istedi.


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder