O Ses Türkiye 2013 Jüri Üyeleri Çuk Oturmuş

16 Eylül 2013 Pazartesi

           

.

O Ses Türkiye bugün başladı. Yarışmadan çok geceye damga vuran Ebru Gündeş'ti.. Hadise ise gece boyunca seks dolu mesajlar verdi.

Reytinglerin altını üstüne getirecek büyük bir yarışma ile geldi bu akşam ekranlara..

Jüride ki değişiklik cuk oturmuş. Hülya Avşar'a söylenecek söz yok ama Ebru Gündeş o koltuğa daha çok yakışmış ne yalan söyleyim. Ebru Gündeş diyeceksin ve orada duracaksın. Güzelliğini mi anlatayım sesini mi insanlığını mı?

Geçirdiği kötü günlerin ardından yine izleyicinin karşısındaydı. Kolay değil kısa bir süre önce karnında bebeğini kaybetti. Bir anne olarak bunun ne kadar acı verici bir durum olduğunu anlayabiliyorum. O bir yıldız tek kelime ile. Bebeğini kaybetmiş olmasına rağmen dinleyicisine saygısında konsere çıktı. Bir çok eleştiri aldı. Hatta paraya ihtiyacın mı var diye eleştirenler bile oldu. O'nun paraya değil izleyicinin alkışına ihtiyacı vardı ve o sahneye çıktı.

Bugün ise o koltuğa oturdu. O kadar da yakıştı ki O Ses Türkiye'ye. Bu işin piri haline geldi. İyi sesden iyi yorumdan anlıyor. Şıp diye buluyor. Bu akşamda ekibine büyülü sesleri seçti. Bakalım ilerleyen günlerde O Ses Türkiye'de neler olacak?

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder