Hülya Avşar O Ses Türkiye Yarışmasına Veda Etti

30 Temmuz 2013 Salı

           

.

Şok bir karar ile O Ses Türkiye yarışması jürisi Hülya Avşar sevenlerini üzecek ayrılık haberi ile bir anda gündeme oturdu. Ses yarışmasında popülerliği ile ön plana çıkan Hülya Avşar'ın kulislerde dolaşan söylemler olarak açaba Ebru Gündeş ile kavgalımı gibi sorularda kendisi net bir cevap verdi.

hülya avşar ayrıldı
Hayır kavgalı değilim ve hatta Acun Ilıcalı'ya jüri olarak Ebru Gündeşi ben tavsiye ettim diyerel noktayı koydu.

Hülya Avşar'ın O Ses Türkiye Yarışması Macerası böylelikle son bulmuş oldu. Gönül isterki bu haberlerin yanlış olmasını ve hatta Avşar kızının juri olarak yer aldığı en popüler ses yarışmasına devam etmesini.

Yarışmanın yapımcılığı ve sunuculuğu Acun Ilıcalı tarafından yapılan "O Ses Türkiye’nin jürisinde ikinci değişiklik yaşandı. Ebru Gündeş'in gelmesiyle O Ses Türkiye kadrosundan Mustafa Sandal çıkarılmıştı. Yeni jürinin Hülya Avşar, Murat Boz yoksa Hadise’nin mi yerine geldiği açıklanmadı. Jürinin ikinci yeni ismi ünlü rock grubu Athena’nın solisti Gökhan oldu. Hayatında ilk defa jüri üyeliği yapacak  olan ünlü şarkıcı takımını Türkiye’nin sesi yapmaya çalışacak.

Yeni jüri üyesi hakkında konuşan ılıcalı “Bu sezon kadromuzda görmek istediğimiz diğer yeni isim Gökhan’dı. Kendisinin teklifimizi kabul etmesinden dolayı çok mutluyuz" Rock müziğin sevilen ismi Gökhan’ın O Ses Türkiye’ye çok büyük renk katacağını düşünüyorum” dedi.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder