2013 O Ses Türkiye Ankara Seçmeleri Ne Zaman Başliyor

13 Temmuz 2013 Cumartesi

           

.

Geçen sezon büyük ilgi ile seyredilen Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri koltuğunda yer aldığı O Ses Türkiye 2013 yarışmasına yeni jürisi olarak yeni sezonda Ebru Gündeş ile bomba gibi geliyor.

yeni sezon seçmeleri
o ses türkiye seçmeleri 2013
Survivor 2013 Panama finali sonrası Acun Medya şimdi O Ses Türkiye yarışması ile Star Tv kanalında sevenleri ile kısa bir ayrılığın ardından buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yeni mükemmel kodrosu ile izleyenleri için şimdiden start aldı.

2013 O Ses Türkiye seçmeleri için sesine güvenen binlerce yarışmacı seçmelere katılabilmek sesini göstermek adına o ses türkiye başvurularını internetyaptılar. Şimdi O Ses Türkiye 2013 Ankaradaki seçmeler için sende kayıt yaptırın orada sizlerde yerinizi alın.

Ankara O Ses Türkiye 2013 seçmeleri tarihi ve nerede yapılacak hepsi detaylı olarak siteden takip edebilirsiniz. O ses Türkiye Yeni sezon Ankara seçmeleri yerinizi almak benim de sesim muhteşem mutlaka dinletmeliyim sesimle iddaalıyım diyorsan seni O Ses Türkiye elemeler için bekliyor.

Yeni sezon O Ses Türkiye Ankara elemeleri tarihi, eleme yapılacak mekan, için sizlerleyiz. O Ses Türkiye Ankara seçmeleri ne zaman, o ses türkiye elemeleri Ankara’da nerede, O Ses Türkiye seçmeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye Yeni Sezon Ses Yarışması Seçmeleri İçin Açıklanan İller ve Yerleri.

Benzer Konular

1 yorum:

KlipMp3Muzik dedi ki...

Teşekkürler.

Yorum Gönder