2013 O Ses Türkiye İstanbul Seçmeleri Hangi Gün

13 Temmuz 2013 Cumartesi

           

.

O Ses Türkiye geçen sezon büyük ilgi ile izlenen Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri üyeleri olarak yer aldığu O Ses Türkiye 2013-2014 yarışması jüri üyesi olarak yeni sezonda ünlü ses Ebru Gündeş ile bombayı patlatıyor.

yeni sezon
o ses türkiye istanbul seçmeleri
Survivor 2013 finali sonrası Acun Medya şimdi O Ses Türkiye yarışması ile Star Tv ekranlarında sevenleri ile uzun bir aradan sonra tekrar buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yenilenmiş muhteşem ekibi ile izleyenleri için şimdiden düğmeye bastılar.

2013 O Ses Türkiye seçmeleri için seslerine inanan yüzlerce yarışmacı seçmelere katılabilmek sesini duyurmak adına o ses türkiye başvurularını internet yapmaktadır. Şimdi O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri için sende hemen kayıt yaptırın. orada sizlerde yerinizi alın.

İstanbul O Ses Türkiye 2013 seçmeleri tarihi ve nerede olacak hepsi ayrıntılı olarak sitemizden takip edebilirsiniz. O ses Türkiye 3. sezonu İstanbul seçmelerinde olmak benim de sesim muhteşem mutlaka dinlenmeli diyorsanız sizleri O Ses Türkiye ses yarışması elemeler başladı.

Yeni sezon O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri tarihi, seçmelerin yapılacağı mekan, için sizlerleyiz. O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri ne zaman, o ses türkiye seçmeleri istanbul’da nerede, O Ses Türkiye seçmeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye 3. Sezon Ses Yarışması Elemeleri İçin Açıklanan İller ve Yerleri.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder