O Ses Çocuklar Emirhan Canlı Performansı ile Büyüledi

21 Haziran 2014 Cumartesi

           

.

O Ses Çocuklar yarışması başladı. Miniklerin büyük yetenekleri alkış topluyor.O Ses Çocuklar yarışmasında sahneye Emirhan çıktı. Juri üyelerinin hepsi yarışmacıya döndü. 13 Yaşındaki yarışmacı hem bağlama çalması hem de şarkıyı söylemesi ile juri adeta mest oldu.

Hadise ve Murat Boz, 13 yaşındaki yarışmacıyı takımına almak için birbirleri ile savaştı diyebiliriz. Emirhan'ın sesi yaşına göre daha büyük gösterdiği için popüler olmasında büyük bir etken oldu. Emirhan juri üyeleri arasında çok fazla kararsız kalmadan hadiseyi seçti.

Hadise koltuğundan kalkarak yarışmacıyı tebrik etti.

Star tv ekranlarında yine ses getirecek bir yarışma başlıyor. O Ses Çocuklar yarışması star tv ekranlarında başladı. O Ses Türkiye yarışması ile her şey aynı fakat yarışmacıların sadece yaşları küçük.

Yaşları Küçük ama söyledikleri şarkılar çok büyük.  O Ses Çocuklar ' ın jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz ve Mustafa Ceceli oturuyor.Birbirinden yetenekli yarışmacılar juriyi kendilerine döndürmek için elinden geleni yapıyorlar.

Yıllardır heyecanla izlenen O Ses Türkiye ' nin çocuklar arasında gerçekleştirilen versiyonu O Ses Çocuklar ' da kendini göstermek isteyen, sesine güvenen 8-14 yaş arası çocuklar izleyenleri kendilerine hayran bırakacak. Şaşırtıcı sesler, rengarenk görüntüler ile O Ses Çocuklar Star ' da Cumartesi akşamı saat 21:00 ' de başlayacak. Yarışma Cumartesi, Pazar olmak üzere haftada iki gün ekrana gelecek.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder