O Ses Türkiye 2014 Bomba Gibi Dönüyor

24 Mayıs 2014 Cumartesi

           

.

Her sezon ilgiyle izlenen yarışma programı O Ses Türkiye'nin merakla beklenen jürisi belli olmaya başlıyor. Yapımcı Acun Ilıcalı O Ses Türkiye için yeni isimlerle görüşmelere başladı. Sibel Can ile görülen Acun Ilıcalı, jüri üyeliği için önüne konulan şartlara ne yanıt verecek? O Ses Türkiye 2014 muhteşem jürisi

o ses türkiye sibel can

Yaptığı her işle adından söz ettiren Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışmasıyla yüksek reytinglere imza atıyor. Her yıl yenilenen jürisiyle ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışmasında geçtiğimiz sezon Hadise, Murat Boz, Athena Gökhan ve Ebru Gündeş yer almıştı. iki sezondur Hadise ve Murat Boz jüri üyeliği koltuğunda otururken, bu sezon değişmesi planlanıyor.

Acun Ilıcalı, 2014 yılı O Ses Türkiye için ünlü isimleri değerlendirmeye aldı. Bu yıl O Ses Türkiye koltuğuna kimlerin oturacağı merak ediliyor. Sibel Can ile görüşme yapan Acun Ilıcalı, duyduğu astronomik rakam karşısında şaşkına döndü. Ücretin dışında Sibel Can, O Ses Türkiye jüri üyelerini de kendisi belirlemek istedi. İki isim söyleyen Sibel Can'ın teklifine Acun Ilıcalı'nın ne yanıt vereceği merak ediliyor.

O SES TÜRKİYE JÜRİSİNDE KİMLER YER ALACAK?

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye jüri üyeliğini Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan yapmıştı. Athena Gökhan sempatikliğiyle sezona damga vururken, sürekli olarak adından söz ettirdi. Murat Boz ve Hadise'nin çekişmeleri, Ebru Gündeş'in ağırlığı O Ses Türkiye'de renkli anların yaşanmasına neden oldu. Ünlü isimleri biraraya getirmekte oldukça başarılı olan Acun Ilıcalı'nın, bu sezon jüri koltuğuna kimi oturtmak istediği merak ediliyor.

O Ses Türkiye yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı, yeni jüri üyelerini belirlemek için harekete geçti. İddiaya göre Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jüri üyeliği için Sibel Can ile görüştü. Fakat Sibel Can O Ses Türkiye'de yer almak için ilginç isteklerde ve astronomik bir rakam talebinde bulundu.

Programı hakeretlendirmek için yeni isimlerle görüşen Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışması için Sibel Can'a gitti. Sibel Can, jüri üyeliği yapmak için bölüm başına 180 bin TL talep etti. Ayrıca Sibel Can'ın istekleri bununla da bitmedi. Sibel Can, O Ses Türkiye jüri üyelerini kendisi belirlemek istiyor. Tarkan ve Meryem Uzerli'nin O Ses Türkiye üyeleri arasında yer almasını isteyen Sibel Can'ın talebinin kabul edilip edilmeyeceği merak konusu.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder