O Ses Türkiye Mert Demir Soyhan Çeyrek Final Düellosu

6 Ocak 2014 Pazartesi

           

.

O Ses Türkiye'de çeyrek final heyecanı başladı. Son 16 yarışmacının kaldığı O Ses Türkiye'de Gökhan çeyrek finale 6 yarışmacı sokmaya başardı. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye İzle, Canlı İzle.

Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Gökhan'ın jüri üyeliğini yaptığı Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye'de artık sona yaklaşıldı. Canlı yayın eşleşmelerinin başladığı yarışmada sona kalan 16 yarışmacının karşılaşmaları yine heyecan kesecek.

MERT DEMİR VE SOYHAN KARŞILAŞMASI

Gökhan'ın çeyrek finaldeki son yarışmacısı Mert Demir gitarı ile çıktığı O Ses Türkiye sahnesinde 'Sevda Çiçeği' isimli şarkıyı seslendirirken Ebru Gündeş'in yarışmacısı Soyhan 'Ben Yine Sana Vurgunum' adlı parçayı yorumladı.

Açıklanan SMS oylaması sonuçlarında Mert %59, Soyhan ise %41 oy aldı. Gökhan bu sonuç ile 6 yarışmacı ile katıldığı çeyrek finalde sadece Nur Cennet'i kayıp ederek 5 yarışmacısı ile yarı finale taşımayı başardı.

TAMER VE YASEMİN KARŞILAŞMASI

O Ses Türkiye'nin çeyrek finalinde iddialı karşılaşmalarının birinde Ebru Gündeş'in takımından Tamer ile Gökhan'ın efsaneleşen yarışmacısı Yasemin arasında gerçekleşti.

Tamer'in 'Unutamam' isimli parçı ile yarı final şansı aradığı yarışmada Yasemin 'İtirazım Var' parçası ile performansını sergiledi. Yapılan SMS oylaması sonuçlarında Tamer % 47, Yasemin ise %53 oy aldı. Adını yarı finale yazdıran Yasemin sevincini Gökhan ile sarılarak paylaştı.

HASAN DOĞRU VE SONER KIP KARŞILAŞMASI

Gökhan'ın takımında yer alan kişiliği ve duruşu ile topladığı beğenileri sesinin güzelliği ile ikiye katlayan Hasan Doğru Aşık Veysel'in efsaneleşen 'Uzun İnce Bir Yol' isimli türküsünü yorumladı. Rakibi Soner Kıp ise bir roman havası olan 'A Be Kaynana' isimli şarkısı seslendirdi.

Başa baş geçen oylamada jüri üyelerinin ve yarışmacıların heyecanlı bekleyişi içerisinde açıklanan SMS oylamasında Hasan Doğru %64, Soner kıp ise %36 oy aldı.

RIZA VE LEVENT KARŞILAŞMASI

O Ses Türkiye'nin yarışmacı sayısı ile sıkıntı yaşayan iki yarışmacısı Hadise ve Murat Boz için önemli anların yaşandığı karşılaşmada Rıza ve Levent karşı karşıya geldiler.

Murat Boz'un takımından Rıza'nın 'Aşk Yok Olmaktır' isimli parçayı seslendirdiği çeyrek final karşılaşmasında Hadise'nin takımından Levent 'Biraz Ayrılık' ile yarı final şansı aradı.

Kritik SMS oylamasında Rıza % 52 oy alırken Levent ise %48 oy aldı. Oylama sonrasında Rıza için gelen seyirci isteğini geri çevirmeyen Acun Ilıcalı performansın tekrar sergilenmesine izin verdi. Bu oylama ile Hadise çeyrek finaldeki ilk karşılaşmasında yarışmasını kaybederek tek yarışmacı ile kaldı.

ANIL VE ABDULLAH KARŞILAŞMASI

Murat Boz'un düellolarda elediği Abdullah'ı takımına transfer ederek çeyrek finale kadar gelmesini sağlayan Gökhan ile yine Murat Boz'un takımında yer alan Anıl'ın karşılaşması bu yönü ile önemini bir kat daha artırdı.

Murat Boz'un takımında yer alan Anıl 'Unutamam' isimli şarkı, Gökhan'ın insanlığı ve karakteri ile seyircilerden tam not alan yarışmacısı Abdullah ise  'Seni Unutsaydım Beklermiydim Hiç' isimli parçayı seslendirdi.
SMS oylamasını sonuçlarında Anıl % 20 oy alırken Abdullah % 80 oy alarak adını yarı finale yazdırdı. Anıl'ın stüdyodaki seyircilerin gönlünü kazanması Acun Ilıcalı'nın dikkatinden kaçmadı.

ÇİĞDEM VE ERSİN YILMAZ KARŞILAŞMASI

Ebru Gündeş ile Gökhan'ın yarışmacılarının çok olmasından dolayı peş peş iki yarışmacısının sahne aldığı O Ses Türkiye'nin çeyrek final elemelerinde Çiğdem ve Ersin karşı karşıya geldiler.

Ebru Gündeş'in takımından Çiğdem'in 'Dinle' isimli şarkı ile sahne aldığı yarışmada Gökhan'ın yarışmacısı Ersin Yılmaz sazı ile birlikte çıktığı sahnede 'Sende Başını Alıp Gitme Ne Olur' isimli efsane bir şarkıyı seslendirdi.

SMS oylamasında Çiğdem % 25 oy alırken Ersin % 75 oy alarak yarı finale adını oldukça rahat yazdırdı.

ANIL CAN VE NUR CENNET KARŞILAŞMASI

O Ses Türkiye'de çeyrek final heyecanı başladı. 16 Yarışmacı ile başlayan O Ses Türkiye'nin çeyrek final gecesinin sonunda yoluna devam eden sadece 8 yarışmacı kalacak.

Çeyrek Final heyecanının ilk yarışmacıları Ebru Gündeş'in takımından Anıl Can ile Gökhan'ın takımından Nur Cennet oldu. Anıl Can çeyrek finalde 'Veda Makamı' isimli parçayı seslendirirken rakibi Nur Cennet 'Herşeyi Yak' isimli şarkısı seslendirdi.

GÖKHAN YARIŞMACILARINA SAHİP ÇIKTI

Hadise ve Murat Boz'un Nur Cennet'e olumsuz yorumlar yapmasına tepki gösteren Gökhan, herkesin dekone olduğunu söyleyerek 'benim yarışmacılarım çok iyi' diyerek sahip çıktı.

SMS oylamasında alınan sonuçlarda ise Anıl Can % 52, Nur Cennet ise % 48 oy aldı. Başa baş giden oylamada Anıl Can yarı finale kalmaya hak kazandı. Nur Cennet ise çeyrek finalde O Ses Türkiye'ye herşey için teşekkür ederek veda etti.

Mert Demir Anıl Can Yarı Final Eşleşmesi

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder