O Ses Türkiye 2014 Final Bölümü Bu Akşam Star TV'de Canli İzle

20 Ocak 2014 Pazartesi

           

.

O Ses Türkiye 2014 Final Bölümüyle Bu Akşam Star TV'de 20.00 O Ses Türkiye Canlı İzle

O Ses Türkiye 2014 canlı izle. O Ses Türkiye 2014 finali için Gökhan'ın takımından 4 kişi finale kaldı. Gökhan, O Ses Türkiye finalinde kendisi ile yarışacak. O Ses Türkiye son bölüm izle..


O Ses Türkiye 30. bölümü ile bu akşam Star TV'de 20.00. O Ses Türkiye'de müthiş geçen bir sezon sonunda büyük finale Gökhan'ın takımında 4 kişi kaldı. O Ses Türkiye'de Gökhan bu zamana kadar yapılamamış bir şeyi yaptı ve O Ses Türkiye büyük finaline sadece Gökhan'ın takımında 4 kişi kaldı. O SES TÜRKİYE Final bölümüyle ekrana geliyor...

O Ses Türkiye Final zamanı geldi. O Ses Türkiye'nin "O ses"i kim olacak?

O Ses Türkiye Büyük Finale kalan Finalistlerin tamamı Gökhan’ın takımından!

Hasan mı? Ersin mi? Mert mi? Abdullah mı?
Türkiye'nin en çok izlenen ses yarışmasında O Ses Türkiye'de, final için nefesler tutuldu. O Ses Türkiye canlı yayında Türkiye'nin 'O Sesi' bu gece seçiliyor...
Heyecan dorukta...

Geçen hafta yarı finalde bir ilk yaşanmış, O Ses Türkiye büyük finale sadece Gökhan’ın takımından yarışmacılar kalmıştı.

Gökhan’ın takımından Hasan Doğru, Mert Demir, Ersin Yılmaz, ve Abdullah Civliz O Ses Türkiye canlı yayında en iyi performanslarını sergileyecek ve Türkiye’nin en güzel sesi olmak için mücadele verecek.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder