O Ses Türkiye'de Kafama Sıkar Giderim Ersin Yılmaz

11 Kasım 2013 Pazartesi

           

.

Yeni bölümü ile O Ses Türkiye'de Ersin Yılmaz, Ahmet Kaya'yı Andıran Sesi ile Herkesi Duygulandırdı!

O Ses Türkiye yeni bölümde sesi ile herkesi duygulandıran bir ses vardı. Ersin Yılmaz, Ahmet Kaya'ya ait olan "Kafama Sıkar Giderim" şarkısı ile duygulu anlar yaşattı. Sesi ile de Ahmet Kaya'yı andıran Ersin Yılmaz jüriden ve izleyenlerden tam not aldı.

O Ses Türkiye yeni sezonunda yeni jüri üyeleriyle ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Bu sezon katılan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş yavaş yavaş ısınmaya başladılar. O Ses Türkiye bu akşam Star TV'de.O Ses Türkiye yeni bölümleri yeni yarışmacıları ile büyülemeye devam ediyor.

Türkiye'nin gizli kalmış seslerini ortaya çıkaran O Ses Türkiye yarışmasına iki yeni jüri üyesi katıldı. O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyeleri acemi hareketleri ile yeni yeni ısınan başarılı Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile oturaklı sakin davranışları ile ayrı bir renk katan Ebru Gündeş. Neşeli ve sempatik hareketleri ve güzelliği ile Hadise ve bakışları ile yarışmacıları etkilemeye çalışan esprileri ile herkesi güldüren başarılı şarkıcı Murat Boz O Ses Türkiye'yi izletmeye devam ediyorlar.

O Ses Türkiye'nin haftanın o sesi olmaya namzet birisi vardı. Ersin Yılmaz yarışmaya İstanbul'dan Kartal'dan katılıyor. Ersin Yılmaz, şans eseri gittiği bir yakınının düğününde bağlama çalması ve türkü söylemesi ile menajerlik yapan birisinin dikkatini çekiyor ve ondan sonra Ersin Yılmaz bu yeteneğini düğünlerde bağlama çalarak ve türkü söyleyerek geliştiriyor. Ersin Yılmaz'ın iki kız çocuğu var. Eşi ile yaşadığı bir sorunda dolayı büyük kızı 40 günlükken boşanıyorlar. Fakat 6 yıl sonra tekrar evleniyorlar ve Ersin Yılmaz'ın ikinci kız çocuğu oluyor. Ersin Yılmaz "Kafama Sıkar Giderim" şarkısını seslendirmesinden sonra seyircilerin bir daha bir daha" istekleri karşısında ve Acun Ilıcalı'nın ricası üzerine şarkısı bir kere daha seslendirdi. Ersin Yılmaz, jüri seçimini yaparken kızın isteği üzerine yaptı ve Ersin Yılmaz, O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan'ın takımına katılmaya karar verdi. İşte Ersin Yılmaz ve müthiş performansı;

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder