O Ses Türkiye ile Karadenizli İkizlerin Performansi Konuşyor

18 Kasım 2013 Pazartesi

           

.

18 Kasım 2013 Yeni Bölüm O Ses Türkiye'ye İkizler Damgası! O Ses Türkiye Yeni Bölümü O Sesleri İkizler Cemal ve Soysal

O Ses Türkiye yarışmasında jüri takımları için son adayları seçerken artık daha seçici olmaya başladılar. O Ses Türkiye yeni bölümde İkiz kardeşler damga vurdu! İkiz kardeşlerin performansı ile jüri üyeleri şarkının başında döndüler. Cemal ve Soysal kardeşler için jüri kapıştılar adeta!

O Ses Türkiye 3. sezonunda değişen yeni jüri üyeleri ile değişik renkte ve farklı tonda sese sahip yarışmacıları tanıştırmaya devam ediyor. Murat Boz ve Hadise geçen sezonların jüri üyeleri O Ses Türkiye'nin. Yarışmaya bu sezon katılan Athena Gökhan ve Ebru Gündeş,O Ses Türkiye'ye farklı bir hava kattılar. Gökhan kendine has konuşması ve tavırları ile kendini kısa zamanda seyircilere, yarışmacılara ve jüriye kendini sevdirmeyi başardı. Ebru Gündeş,O Ses Türkiye'ye kendinden emin tavırları ve yılların verdiği deneyimi ile damga vurdu. 18 Kasım 2013 Pazartesi yayınlanan O Ses Türkiye yarışması renkli sahnelere konuk oldu.

O Ses Türkiye yarışmasında jüri takımları için son adayları seçerken artık daha seçici olmaya başladılar. O Ses Türkiye yeni bölümde İkiz kardeşler damga vurdu! İkiz kardeşlerin performansı ile jüri üyeleri şarkının başında döndüler. Cemal ve Soysal kardeşler 27 yaşındalar ve İstanbul'dan katılıyorlar yarışmaya. Aslen Artvinli olan Cemal ve Soysal, O Ses Türkiye'de yarışmaya performansları ile büyülediler. O Ses Türkiye yarışması yeni bölümde Cemal ve Soysal kardeşler için daha şarkının başında bütün jüri butona basarak döndüler. Cemal ve Soysal kardeşler için jüri üyeleri birbirleriyle yarıştılar takımlarına katmak için.O Ses Türkiye'nin yeni bölümdedamga vuran ikiz kardeşler Cemal ve Soysal Kardeşler çok zor bir seçimden sonra Gökhan'ın takımına katılmaya karar verdiler. 


Cemal Soysal OSes Türkiye Karadenizli İkizlerin Videosu İzle


 

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder