O Ses Türkiye Haftaya Damgasını Vuran Müthiş Düellolar İzle

19 Kasım 2013 Salı

           

.

O Ses Türkiye'de Haftaya Damga Vuran Düello: Tuğçe Gendigelen - Sevil & Sevinç - Özden Çavuş "Türkan"

Yeni sezonda O Ses Türkiye'de haftanın ilk düellosu Ebru Gündeş'in takımında yer alan üçlü arasında gerçekleşti. O Ses Türkiye'de haftanın o sesleri seçilen üçlü arasında zevkli bir çekişme yaşandı. O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımında yer alan Tuğçe - Azeri İkizler - Özden düellosu zorlu geçti.

O Ses Türkiye'de Haftaya Damga Vuran Düello: Tuğçe Gendigelen - Sevil & Sevinç - Özden Çavuş 'Türkan'

İzlenme rekorları kıran yarışma programı O Ses Türkiye'de düellolar başladı. Düellolar kimler arasında olacak? Haftalar süren elemelerden sonra yarışmada düellolar bu akşam başlıyor. O Ses Türkiye'de takımlarını oluşturan Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz, Hadise ve Murat Boz ekiplerinde yer alan yarışmacıları karşı karşıya getirecekler. O Ses Türkiye'de düellolar ekran başındaki izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

O Ses Türkiye'de haftanın düellosu Ebru Gündeş'in takımında yer alan üçlü arasında gerçekleşti. O Ses Türkiye'de haftanın o sesleri seçilen üçlü arasında zevkli bir çekişme yaşandı. O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımında yer alan Tuğçe - Azeri İkizler - Özden düellosu zorlu geçti. O Ses Türkiye'de haftanın sesleri seçilen yarışmacılar arasındaki düello O Ses Türkiye'nin haftanın düellosu seçildi. Ebru Gündeş için zor bir seçim vardı. O Ses Türkiye'de Tuğçe Gendigelen, Sevil&Sevinç Safarova ve Özden Çavuş arasındaki düellonun galibi Tuğçe Gendigelen oldu.

Tuğçe Gendigelen O Ses Türkiye Düello İzle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder