O Ses Türkiye Gökhan Jüriden Dayak Yedi! Video izle

29 Ekim 2013 Salı

           

.

O Ses Türkiye Gökhan dayak yedi,O Ses Türkiye Gökhan neden dayak yedi,O Ses Türkiye Gökhan Jüri üyesinden Dayak Yedi,Gökhan dayak yedi video izle,Gökhan dayak yedi o ses türkiye

O Ses Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Murat Boz ve Hadise'nin Gökhan'ı dövmesi geceye damgasını vurdu.O Ses Türkiye yarışması şaşırtmaya devam ediyor. O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan meydan dayağı yedi. O Ses Türkiye'de Gökhan neden dayak yedi? Jüri neden karıştı? İşte o video..

O Ses Türkiye yarışmasında ortalık karıştı. O Ses Türkiye yarışması her hafta farklı bir olay ile adından söz ettirmeye başarıyor. O Ses Türkiye yarışması son bölümde sahne alan Su Erçulha "Delikanlım" şarkısını seslendirdi. Su Erçulha "Delikanlım" performansı ile bütün jüriyi döndürmeyi başardı. Olaylar bundan sonra başladı. Jüri üyeleri Su Erçulha gibi bir sesi takımlarına katmak için her yolu denediler. Fakat Su Erçulha seçimini belirtmek üzere iken Ebru Gündeş oturuyorken Murat Boz, Hadise ve Gökhan ayakta kararı bekliyorlardı. Su Erçulha kararını belirtirken öyle bir cümle kurdu ki ortalığı karıştırmaya yetti. Su Erçulha "İçindeki Ebru Gündeş sevgisinden dolayı Gökhan diyorum" dedi ama Ebru Gündeş'ten sonraki kısım tam olarak duyulmadan Ebru Gündeş'in sevinmesi, Gökhan "Ben zaten biliyordum Ebru Gündeş'i seçeceğini." dedi. Acun bunun üzerine "Gökhan seni seçti" demesi ile başta Gökhan şaşkınlık yaşadılar. Acun, Su Erçulha'ya seçimini yaparken kurduğu cümleyi bir kere daha söylemesini rica etti.

O Ses Türkiye'de olaylar bununla da bitmedi. Acun Ilıcalı "Herkesin kaçırdığı bir nokta vardı. Su Erçulha seçim yapmadan önce Gökhan beni veya Ebru'yu seç ama Hadise ve Murat Boz'u işaret ederek bunları seçme diye el işareti yaptı" dedi. Bu söz üzerine Hadise ile Murat Boz bir anda Gökhan'ın üzerine yürümeye başladılar. Gökhan kaçarak Ebru Gündeş'e sığındı ama Hadise ile Murat Boz, Gökhan'ı yakalayarak meydan dayağı çektiler. Acun olay anı ile ilgili bir vtr yayınladı.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder