O Ses Türkiye Emine Ferhat Başol Ortalığı Resmen Yıktı

28 Ekim 2013 Pazartesi

           

.

O Ses Türkiye'de evli yarışmacılar. Emine Başol Ferhat Başol sahneye birlikte çıkıyorlar. Emine Başol ilkokul yıllarından beri müziğin içinde. Ferhat Başol, Afyon'da Konservatuar bitirmiş. Dört yaşında ekin adlı dünya tatlısı bir kızları var. Star TV ekranlarında O Ses Türkiye devam ediyor.

O Ses Türkiye adlı yarışma programına müthiş bir çift katıldı; Emine Başol, Ferhat Başol çifti, güzel bir performans sergelide, seni benden almaya senin de gücün yetmez. Ferhat Başol çok güzel söyledi, kadife sesiyle büyüledi. Emine Başol, güçlü sesi ile takdir topladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye büyük tempoyla devam ediyor.

DÖRT JÜRİ ÜYESİ DE DÖNDÜ

Emine Başol, Ferhat Başol çifti o kadar güzel söyledi ki, jüri üyeleri Gökhan, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş döndü.
Hadise, "Böyle aşklar hala var mı?" diye sordu. Yarışmacılar alkışladı. Emine Ferhat Başol çifti, elele, Hadise özlem içinde. "Keske aşık olsam da tekrar o hisleri yaşasam." diyor.

Bu arada çocuktan açılıyor laf, genç çiftin çocukları gelince. Hadise, "Siz çalışın bebeğe ben bakarım" diyor. Ebru Gündeş, "Sen de yapsana!." Hadise mutlu; "Yaparım kız" diyor. Ne muhabbet

Dört jüri üyesi de dönünce seçim haliyle zor oldu.. Emine Ferhat Başol çifti kısa istişareden sonra Hadise'yi tercih etti.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder