Murat Boz,Hadise'yi Küstürdü video izle 08.10.2013

8 Ekim 2013 Salı

           

.

O Ses Türkiye izle,Murat Boz,Hadise'yi Küstürdü,Murat Boz,Hadise'yi Küstürdü video izle,Murat Boz,Hadise'yi Küstürdü görüntüleri,Murat Boz,Hadise'yi Küstürdü 08.10.2013 izle

O Ses Türkiye 8 Ekim 2013 Salı Akşamı Hadise döndüğü yarışmacıya Murat Boz'un da döndüğünü farketmeyince ortaya kahkaha dolu görüntüler çıktı.

Hayatının müzikten ibaret olduğunu söyleyen yarışmacı şarkı söylemeden yapamayacağını açıkladı. Şarkının son nakarak kısmında Hadise'nin dönmesi ile heyecanlanan Esra, son anda Murat Boz'un dönmesinide sağladı.

HADİSE KÜSTÜ

Murat Boz'un son anda dönmesini fark etmeyen Hadise, Acun'un uyarması ile durumun farkına vardı ve jüri koltuğundan kalkarak seyircilerin arasına oturdu.

Murat Boz ise jüri arkadaşının gönlünü alarak tekrar yerine oturtdu.

GÖKHAN HER ZAMAN Kİ GÖKHAN

Athena Gökhan her zamanki gibi dönmediği yarışmacılara olan beğenisinden yine bahsetti. Jüri üyelerinin butona basması ile ışıklardan ise yeni haberi olan Gökhan kimseyi şaşırtmadı.

Hadise yarışmacıyı ikna etmek için ne olur 'Murat'ı seçme' demekten başka birşey demedi.

Murat Boz'un da ikna çalışmalarının ardından Adana'dan gelen Esra, Hadise'nin takımında olmayı tercih etti. Hadise mutluluğunu 'Mavi Boncuk' şarkısını mırıldanarak dışa vurdu.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder