Melike Konur O Ses Türkiye'de Hero Şarkısı İle Büyüledi

7 Ekim 2013 Pazartesi

           

.

melike konur resimleri
Yeni bölüm farklı yarışmacıları ile O Ses Türkiye 6. Bölümünde Melike Konur jüri üyelerinden tam not aldı. Melike Konur seslendirdiği '' Hero '' adlı parça ile herkesin beğenisini kazandı. O Ses Türkiye son bölüm izle.

O Ses Türkiye Yeni Bölümün ''Hero''su Melike Konur

O Ses Türkiye yeni bölümünde ( 6. Bölüm ) Melike Konur jüri üyelerinden tam not aldı. Melike Konur seslendirdiği '' Hero '' adlı parça ile herkesin beğenisini kazandı. O Ses Türkiye dün akşam yayınlanan bölümde Melike Konur Mariah Carey ait '' Hero '' adlı parça ile tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.

Melike Konur anne Amerikalı, baba Türk.Melike Konurdoğma büyüme Amerikalı 27 yaşında, şu anda İstanbul'da yaşıyor. Dans yapıyor, şarkı söylüyor ve aynı zamanda dans dersi veriyor. Melike Konur okuduğu parça ile jüri üyelerini etkiledi. ve 4 jüride Melike Konur için döndü. Murat Boz döndüğü veMelike Konur'u gördüğü zaman öyle bir kilitlenmişti ki Hadise, Murat Boz'un yüzüne bir şeyler çizerken bile Murat Boz istifini bozmadı. Melike Konur seslendirdiği ''Hero'' adlı parça ile tüm jüriyi etkilerken Hadise ile yola devam etme kararı aldı.

Melike Konur Roma'da Verdiği Konseri İzle



Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder