Yeni Jüri Üyeleri ile O Ses Türkiye Başlıyor

8 Eylül 2013 Pazar

           

.

O Ses Türkiye yeniz sezon ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim? O Ses Türkiye elemelri başaldı. O Ses Türkiye Acun Ilıcalı'nın yarışma programı başlıyor.

Yeni Jüri Üyeleri ile O Ses Türkiye 2013 3. Sezon Başlıyor.

o ses türkiye
o ses türkiye start aldı
O Ses Türkiye yeniz sezon ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye jüri üyeleri kim? O Ses Türkiye elemelri başaldı. O Ses Türkiye Acun Ilıcalı'nın yarışma programı başlıyor.

O Ses Türkiye yeni sezon başlıyor.O Ses Türkiye yeni sezona damgasını vuradak yepyeni yarışmacıları ve muhteşem jüriri ile 16 Eylül Pazartesi akşamı başlıyor.O Ses Türkiye yeni sezonda jüri koltuğunda bakın kimler var...
İzlenme rekorları kıran, Türkiye'nin en iyi sesini arayan 'O Ses Türkiye', yeni jürisiyle Pazartesi ve Salı günleri Star’da ekrana gelmeye devam edecek.

İşte O Ses Tükiye'nin Muhteşem jüri...
Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'de, Hadise ve  Murat Boz’un ardından bu sezon yarışmaya dahil olan Ebru Gündeş ve Athena grubundan  Gökhan Özoğuz Türkiye’nin en iyi sesini bulmaya çalışacak.
3 sezondur ekranlara gelen O Ses Türkiye, yenilenen jürisi ve yarışmacılarıyla bu sezon da çok konuşulacak.

Etiketler: O Ses Türkiye , O Ses Türkiye izle, O Ses Türkiye jüri üyesi, O Ses Türkiye athena, O Ses Türkiye hadise, O Ses Türkiye murat boz, O Ses Türkiye acun ılıcalı, O Ses Türkiye hülya avşar, O Ses Türkiye mustafa sandal, O Ses Türkiye ne zaman başlıyor, var, Ses, star, acun, sezon, kıran, en iyi, Athena, Hadise, Türkiye, Star TV, Ilıcalı, Murat Boz, pazartesi, Türkiye'de, kimler var, Ebru Gündeş, Türkiye'nin, Acun Ilıcalı, devam edecek, o ses türkiye, Gökhan Özoğuz, şarkı yarışması, çok konuşulacak, O Ses Türkiye yeni sezon, acun, star, kıran, sezon, Athena, Hadise, en iyi, Ilıcalı, Türkiye, Yarışma, ne zaman, Murat Boz, pazartesi, kimler var, Türkiye'de, Türkiye'nin, Ebru Gündeş, Acun Ilıcalı, devam edecek, o ses türkiye, Gökhan Özoğuz, şarkı yarışması, çok konuşulacak, yarışma programı, O Ses Türkiye yeni sezon,

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder