O Ses Türkiye Çiğdem Bezci Performansı (Seni Sana Bırakmam)

28 Eylül 2013 Cumartesi

           

.

Haber: O Ses Türkiye Çiğdem Bezci Türkiye'yi Ağlatan Ses Seni Sana BırakmamO Ses Türkiye son bölümünde kürsüye çıkan Çiğdem Bezci Seni Sana Bırakmaşarkısını seslendirdi. Çiğdem Bezci'nin hem şarkıyı söylerken gösterdiği performans hem de yaşadığı olayları anlatması izleyenleri ve jüri üyelerini duygulandırdı. Peki Çiğdem Bezci kimdir?
Çiğdem Bezci önceleri Antalya'da mankenlik ve şarkıcılık yaparken İbrahim Tatlıses ile aynı sahneyi paylaşmıştır. Antalya tanıştığı kocası Alper Bezci ile 15 Ekim 2009 yılında geçirdiği trafik kazasından sağ bacağını komple kaybetmiş. Yaklaşık 200 gün süren tedavisi boyunca Alper Bezci, Çiğdem Yüce'yi hiç yalnız bırakmamış, hep yanında olmuşve destek olmuştur. Çiğdem Yüce, hastaneden çıktıktan sonra Alper Bezci ile evlenip Bezci soyadını almış ve bu evlilikten bir de erkek çoçukları olmuştur. Çiğdem Bezci'nin O Ses Türkiye'ye katılması da Alper Bezci'nin Çiğdem Bezci'ye süprizi olmuştur. Alper Bezci, Çiğdem Bezci'denhabersiz olarak onun yerine başvurmuş ve sonra seni bir yere götüreceğim süprizim var sana diyerek O Ses Türkiye Antalya elemelerine götürmüş.
Çiğdem Bezci hem şarkıyı söylerken hem şarkı sonra anlattığı hikayesi ile jüri üyeleri başta olmak üzere tüm izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Çiğdem BezciO Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımına katılmayı seçti. Çiğdem Bezci şu an bile O Ses Türkiye Yeni Sezonunun şampiyonu ilan edilmiş durumda.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder