O Ses Türkiye Büyük İzleyicisi Kitlesi ile Buluşma Vakti

16 Eylül 2013 Pazartesi

           

.

O Ses Türkiye 3. yeni sezon yenilenen jürisi ile 16 Eylül Pazartesi Star Tv'de başlıyor. Acun Ilıcalı'nın yarışması O Ses Türkiye 2013 yeni jüride Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz bulunuyor. O Ses Türkiye 3. sezon için tüm jüri üyelerinin olduğu ilk tanıtım videosu da paylaşıldı.

o ses türkiye izle
Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın gerçekleştirdiği O Ses Türkiye 2013 yarışmasının jüri üyeleri belli oldu ve ilk tanıtım videosu yayınlandı. O Ses Türkiye 2013 yeni sezon jürisinde Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz yer alacak. O Ses Türkiye 3. sezon için üç yıldır birlikte çalıştığı Hülya Avşar ve Mustafa Sandal'la yollarını ayıran Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'la anlaştı. Ilıcalı birlikte çalıştığı Hadise'yle geçen hafta yeni sözleşme imzaladı. Hadise haftalık 60 bin TL kazanacak. Jürinin ikinci ve yeni ismi ise ünlü rock grubu Athena'nın solisti Gökhan oldu.

İlk defa jüri üyeliği yapacak olan ünlü şarkıcı, takımını Türkiye'nin sesi yapmaya çaba gösterecek. Acun Ilıcalı yeni jüri üyesi hakkında "Bu sezon kadromuzda görmek istediğimiz diğer yeni isim Gökhan'dı.

Kendisinin teklifimizi kabul etmesinden dolayı çok mutluyuz. Rock müziğin sevilen ismi Gökhan'ın O Ses Türkiye'ye çok büyük renk katacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu. O Ses Türkiye'nin yeni 3. sezonu Eylül'de seyircilerle buluşacak. O Ses Türkiye 3. sezon tanıtımını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye İlk Bölüm İzle

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder