Yeni Sezon O Ses Türkiye İstanbul Seçmeleri Başladi

3 Ağustos 2013 Cumartesi

           

.

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Hadise, Ebru Gündeş, Athena Gökhan ve Murat Boz’un jüri koltuğunda yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasına jüri üyesi olarak yeni sezonda ünlü ses Ebru Gündeş Athena Gökhan ile bomba gibi geliyor. O Ses Türkiye ses yarışması jüri üyeliğinden ayrılan Avşar Kızı ve Mustafa Sandal yeni sezonda veda eden ünlüler oldu.

o ses istanbul seçmeleri
Survivor 2013 finalinden sonra Acun Medya şimdi O Ses Türkiye 2013 yarışması ile Star Tv kanalında sevenleri ile kısa bir ayrılığın ardından buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yeni mükemmel ekibi ile izleyenleri için şimdiden düğmeye bastılar.

2013 O Ses Türkiye seçmeleri için sesine güvenen binlerce katılımcı seçmelere katılabilmek sesini duyurmak için o ses türkiye başvurularını internet yapmaktadır. Şimdi O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri için sizlerde hemen kayıt yaptırın. orada sizlerde yerinizi alın.

İstanbul O Ses Türkiye 2013 seçmeleri ne zaman ve nerede yapılacak tümü ayrıntılı olarak buradan takip edebilirsiniz. O ses Türkiye 3. sezonu İstanbul elemelerinde yerinizi almak sesim çok güzel mutlaka dinlenmeli diyorsanız seni O Ses Türkiye 2013 ses yarışması elemeler için bekliyor.

2013 O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri tarihi, seçmelerin yapılacağı mekan, için sizlerleyiz. O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri ne zaman, o ses türkiye elemeleri istanbul’da nerede, O Ses Türkiye elemeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

O Ses Türkiye Bilek Hotel Seçmeleri

İşte İstanbul Seçmeleri ile O Ses Türkiye 1 Ağustos Perşembe, 2 Ağustos Cuma, 3 Ağustos Cumartesi, 4 Ağustos Pazar, 5 Ağustos Pazartesi ve 6 Ağustos Salı günleri; 12:00-18:00 saatleri arasında buluşuyor.

Adres: Eski Büyükdere Caddesi, No:29, 4. Levent - İstanbul

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder