Yeni Sezon O Ses Türkiye Ankara Seçmeleri 2013

15 Temmuz 2013 Pazartesi

           

.

Önceki sezon reyting rekorları ile seyredilen Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri üyeleri olarak yer aldığu O Ses Türkiye yarışmasına jüri üyesi olarak yeni sezonunda Ebru Gündeş ile bomba gibi geliyor.

ankara seçmeleri ne zaman
o ses türkiye ankara seçmeleri
Survivor 2013 Panama finali sonrası Acun Medya bu kez O Ses Türkiye 2013-2014 yarışması ile Star Tv ekranlarında sevenleri ile uzun bir aradan sonra tekrar buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yenilenmiş mükemmel kodrosu ile izleyenleri için şimdiden düğmeye bastılar.

Yeni Sezon O Ses Türkiye seçmeleri için seslerine güvenen yübinlerce katılımcı seçmelere katılabilmek sesini duyurmak adına o ses türkiye başvurularını nettenyaptılar. Şimdi O Ses Türkiye 2013 Ankara seçmeleri için sende hemen kayıt yaptırın. orada sizlerde yerinizi alın.

Ankara O Ses Türkiye 2013 elemeleri ne zaman ve nerede olacak tümü ayrıntılı olarak siteden takip edebilirsiniz. O ses Türkiye Yeni sezonu Ankara elemelerinde olmak sesim çok güzel mutlaka dinlenmeli sesimle iddaalıyım diyorsan seni O Ses Türkiye ses yarışması elemeler için bekliyor.

2013 O Ses Türkiye Ankara seçmeleri tarihi, seçmelerin yapılacağı mekanlar, için bizleri takip edin. O Ses Türkiye Ankara elemeleri ne zaman, o ses türkiye seçmeleri Ankara’da nerede, O Ses Türkiye elemeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye 3. Sezon Ses Yarışması Elemeleri İçin Açıklanan İller ve Yerleri.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder