O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri Ne Zaman Başliyor

13 Temmuz 2013 Cumartesi

           

.

Geçen sezon reyting rekorları kırarak ile izlenen Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz’un jüri üyeleri olarak yer aldığu O Ses Türkiye 2013-2014 yarışmasına yeni jürisi olarak yeni sezonda Ebru Gündeş ile bombayı patlatıyor.

istanbul seçmeleri
o ses türkiye istanbul seçmeleri
Survivor 2013 finalinden sonra Acun Medya şimdi O Ses Türkiye yarışması ile Star Tv ekranlarında sevenleri ile kısa bir ayrılığın ardından buluşuyor. Yeni sezon O Ses Türkiye Eylül 2013 ayında ekranları başında yeni muhteşem kodrosu ile izleyenleri için şimdiden start aldı.

Yeni Sezon O Ses Türkiye seçmeleri için sesine inanan binlerce katılımcı seçmelerde yer alabilmek sesini duyurmak adına o ses türkiye kayıtlarını internetyaptılar. Şimdi O Ses Türkiye İstanbul seçmeleri için sende kayıt yaptırın orada sizde yerinizi ayırtın.

İstanbul O Ses Türkiye seçmeleri ne zaman ve nerede olacak tümü detaylı olarak siteden takip edebilirsiniz. O ses Türkiye Yeni sezonu İstanbul elemelerinde olmak benim de sesim muhteşem mutlaka dinlenmeli diyorsanız sizleri O Ses Türkiye 2013 elemeler başladı.

O Ses Türkiye İstanbul elemeleri tarihi, eleme yapılacak mekan, için sizlerleyiz. O Ses Türkiye İstanbul elemeleri ne zaman, o ses türkiye elemeleri istanbul’da nerede, O Ses Türkiye seçmeleri saat kaçta tümü ile sizler için burada açıklıyoruz.

2013 O Ses Türkiye 3. Sezon Ses Yarışması Elemeleri İçin Açıklanan Şehirler ve Mekanları.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder