O Ses Türkiye Aslı Tanrıkulu Sen Gelmez Oldun Şarkı Performansı

16 Kasım 2012 Cuma

           

.


http://www.mersinim.net/images/haberler/o_ses_turkiye_asli_tanrikulu_sen_gelmez_oldun_sarki_performansi_h7606.jpg12 Kasım  Aslı Tanrıkulu Sen Gelmez Oldun Şarkısı O Ses Türkiye Türkiye’de sesinin güzel olduğuna inanan yarışmacıların performansını sergilediği ve bu performans sonucunda seslerinin beğenilmesi durumunda Türkiye’ye kendilerini göstererek ünlü olma yolunda büyük adımlar atmaya fırsat sağlayan o ses Türkiye isimli yarışma ve şow programı bu sene star tv de yayınlanıyor.


12 Kasım  Aslı Tanrıkulu Sen Gelmez Oldun Şarkısı O Ses Türkiye  Star tv de Oses Türkiye O Ses Türkiye, O Ses türkiye Star Tv 2012 12 Kasım O Ses Türkiye 12.11.2012 O Ses Türkiye  O Ses Türkiye Acun Ilıcalı tarafından Türk halkına tanıştırılan o ses Türkiye isimli yarışma programında geçen sene birçok yarışmacı katıldı ve seslerini sergileyerek şampiyon olan yarışmacıya kaset yapılacak.

Hülya Avşar Mustafa Sandal Hadise ve Murat Boz’un seçeceği takıma katılan yarışmacılar sezon boyunda şarkı performansını sergileyerek yarışmıştı.

Star tv de Oses Türkiye O Ses Türkiye, O Ses türkiye Star Tv 2012 O Ses Türkiye Geçen senenin birincisi Murat Boz’un takımından çıkmıştı. Bu sene O Ses Türkiye’de Hangi takımın yarışmacısının birinci olacağı şimdiden merak konusu.

Anahtar Kelimeler: 12, Kasım, Aslı, Tanrıkulu, Sen

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder