Acun Medya Çerkezköy"de Yetenek Avına Çıktı

2 Eylül 2012 Pazar

           

.


http://haberdinamik.com/images_up/1190-oses.jpg
O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarının Çerkezköy seçmeleri saat 12.30 ile 19.30 arasında Çerkezköy Golden Palas Hotel"de gerçekleşti. 3 Jürinin yer aldığı ön elemelerde renkli dakikalar yaşanırken, jüri üyeleri her yarışmacının performan

- O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarının Çerkezköy seçmeleri saat 12.30 ile 19.30 arasında Çerkezköy Golden Palas Hotel'de gerçekleşti. 3 Jürinin yer aldığı ön elemelerde renkli dakikalar yaşanırken, jüri üyeleri her yarışmacının performansını da tek tek kamera yardımıyla kayıt altına aldı.
Acun Medya'nın sahibi olduğu yarışma programlarına katılacak adayların ön elemesine Acun Ilıcalı ve tanınmış simalardan oluşan jüri üyeleri katılmazken, jüri koltuğunda Acun'un ekibinden Günçağ Kırım, Çağrı Fazıloğlu ve Mustafa Çetinkaya yer aldı. Yapılacak ön elemelerin ardından ise, yetenek kategorisinde başarılı olan adaylar Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan oluşan jürinin karşısına çıkacakken, sesleri ile birçok kişiyi eleyen yarışmacılar da Hadise, Hülya Avşar, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın jüri üyeliğini yaptığı elemelerde ter dökecek.

Yarışma için Tekirdağ genelinden Acun medya'nın resmi sitesine yaklaşık 50 başvuru olurken, seçmelerin o an olduğunu duyarak Hotele koşanlar da kayıt yaptırarak jüriyi etkilemek için büyük bir çaba sarf etti. Seçmelerin ise Tekirdağ'da yapıldığını sanan pek çok kişinin de Çerkezköy yerine Tekirdağ merkezdeki başka bir hotele gittiği öğrenildi.

Kaynak: http://www.medya73.com

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder